Viola, 20120713

wp_000184 (MMS)

Viola, 20120713


Rastlös

wp_000157 (MMS)

Rastlös


Skönt det då

Att jag slapp klippa gräset idag alltså, mer eller mindre plaskdamm överallt. Kanske får ta båt in till förlossningen om det vill sig illa? :) 

Får väl se vad man kan tänkas hitta på idag då. Blir väl det vanliga, surfa, greja, tupplur på soffan. Måla en och annan list kanske? Baka de här kanske? Åka en sväng.

Äh, kaffe först, sen får vi se.

/ A

Också på g!

wp_000149 (MMS)

Också på g!


På g!

wp_000148 (MMS)

På g!


Vecka 40

Jaha, då var det vecka 40 då. Ingen bebseluring än men spänningen är olidlig! Den där gissningen att det skulle bli den 6 juli gick alltså helt åt pipsvängen! Börjar bli lite trött på buken nu. Känns som att jag svällde som en bulldeg förra veckan så nu är det långt ner till skosnörena. För att inte glömma allt som tappas på golvet. För tappar saker det gör jag, magen ser mer eller mindre ut som en fläckig bordsduk på kvällarna. Ungefär fem procent av matintaget ramlar ur nävarna, studsar på magen, ner i knäet och om jag har riktig otur ner på golvet så det dessutom blir en procedur att torka upp det spillda. Gärna saker som lämnar fina fettfläckar efter sig. Pust, stånk, stön. Men annars är det lugnt. Väska packad, påläst, skapligt i ordning hemma. Återstår att se om nya sovrummet hinner bli klart, men det är på g.

Ja, roligare än så här blir det inte just nu!

/ A

Jäser... ... i solen mellan städryck. Tvät...

wp_000138 (MMS)

Jäser... ... i solen mellan städryck. Tvättar täcken, kuddar, mattor. Inget kommer undan Hoovern idag. Dammtorka, dammsuga, moppa, byta gardin. Matjes och färskpotatäter till lunch. Funderar på förlossning, efter förlossning, resten av livet. Ganska lugnt och behagligt. Å så får vi se om det är i morgon det smäller, enligt min egen profetia så är det ju dags då. :-D Nä, lite mer jäsning och sen blir det en raid i badrummet. / A


Har varit i Bredsjö på cafe och fördrivit ...

wp_000132 (MMS)

Har varit i Bredsjö på cafe och fördrivit tiden tillsammans med en till höggravid kvinna idag. Bara att fika och vänta nu!


I väntans tider

Idag är det 2 veckor kvar till BF, känns som en lite magisk gräns. En farligt magisk gräns, för nu börjar jag bli rastlös. Komsi, komsi lilla bebis. Samtidigt så talar förnuftet, det går inte att skynda på. I värsta fall är det ju hela FYRA (!) veckor kvar. Spännande är det i alla fall. Har någon slags känsla att det är fredag 6 juli som det kommer att ske. Visserligen har jag inga som helst belägg för varför det skulle bli just så men KÄNSLAN säger det.

Får helt enkelt lägga lite band på mig själv. Fortsätta köra på som vanligt och inte haka upp sig.

Nu blir det en köpp kaffi innan tvätt, städ och blomplantering!

/ A

RSS 2.0