The Comeback

Fick för mig idag att tid, lust och ork är återfunnen för att hålla den här sjunkande skutan ovanför vattenytan ett tag till. Kan väl inte påstå att mitt liv är mycket mer spännande nu för tiden men det börjar iaf vankas sommarlov och med det lite ledigt, nån vecka eller så i alla fall. Ska ju jobba.... men, jaja.

Vad har hänt sen sist då? För att inte spåra ur helt och hållet och skriva en hel roman (höhö) så får det bli en nätt liten punktlista!
Så, håll i er, här kommer info som kommer att förändra era liv helt och hållet! :)

- Gonzogrisen har haft en close encounter med en huggorm från h-vete (det är väl därifrån dom kommer?), ilfart till djursjukan med honom och ormen fick möta sin skapare. Kalabaliken slutade med övernattning i Karlstad för Gonzan som antagligen hade den mest traumatiska upplevelsen i hela sitt liv, själv i en bur på ett främmande ställe. Vårt lilla plåster. Slutet gott allting gott. Eller, nja, har väl hunnit med ett par till veterinärbesök efter det men det tar vi nån annan gång...

 
Ormbiten vovve...

- Har debuterat i cykelbingo, något som rönt stor uppmärksamhet på Facebook, konstigt nog. Bingo är livet! :) Men nåt kaffe det har jag fan inte vunnit...

- Har även lyckats förflytta min stela kropp runt femman i Hurtigtorpet ett par gånger på Swedbankjoggen. Resultat: en Swedbank-ryggsäck rikare.

- Läser sista delkursen på PDI B nu, har varit lagom soft. Ekologiskt hållbar framtid. Tenta i början av juni sen är tre hårda (?) år avklarade på Uni, bara ett och ett halvt kvar...

- För ett par helger sedan var det dags för årets första galej i Herrgårdsparken, oh what a night! :) Words are not necessary. (Allt för att skapa lite mystik, verkar ju vara poppis i bloggvärlden. *blink blink*)

- Helgen som gick var det båtresa för hela slanten tillsammans med kalaspinglorna Britt-Marie, Jessie the American och Sirpa me niven. Själv kallade jag mig Carina från Värmland hela helgen och mungiporna var konstant uppåt. Ett oförglömligt citat fick Britt-Marie från norrlandsskogarna stå för; " Atlas Copco, är det inte sån där fisk man ska äta istället för torsk?"

 
Lilleman käkar lunch.                             Lucifer och Lilleman softar i hagen.

- Annars så... har ridit (bland annat lektion för AJ, tackar tackar för det), rensat en jäkla massa ogräs, huggit en massa ved, svängt mina lurviga på Harrys i Örebro, varit på dop, klarat av praktiken i Nora med goda vitsord och så säkert en massa annat som jag inte kommer på för tillfället...

 
Avverkning på gång...                             Resultat...


Men... något av det häftigaste som hänt är att jag igår fick se inte mindre än två stycken Gråbeningar när jag skulle hämta posten. Har gnällt och klagat hur länge som helst att jag ser då aldrig nån varg, trots att man bor i skogen och åker alla möjliga konstiga tider på dygnet. Men, nu har jag sett, och jag trodde knappt mina ögon. Vilken merit!

Nähä, ska ta och kika lite på artiklarna till dagens seminarium och sen ta en promenad (försöker bara vänta ut regnet...)... Sen blir det Örebro resten av dagen.

Tack för mig hej!

// A


RSS 2.0