Just nu

Högst upp på prioriteringslistan står att sätta sig in i höstens kommande studier, något jag förträngt ganska länge nu. Skolan känns väldigt långt borta just nu, men snart kommer plugget hänga som ett regnmoln över mig. Eller, så går det kanon och man glider igenom höstterminen som på en räkmacka. Eh. Största bekymret just nu angående pedagogik C är att man behöver en skrivpartner till uppsatsen, och det har jag ingen. Men, har ju mottot; "det löser sig" så... det blir nog bra till slut. Nästa bekymmer blir att klura ut något att skriva om, jag har ju, som sagt, förträngt min karriär som student så gott som hela sommaren...

I väntan på att allt ska lösa sig så jobbar jag vidare ett par veckor till och nästa helg är det fjärde helgen på raken som spenderas på jobbet. Men vad gör man inte för lite kosing! :)

Just det... Var ju på Formens Hus i Hfs med Lew och Low förra veckan, började byggas 2002 (eller?) och först nu, 2009, satte jag min fot där. Man kan ju faktiskt turista hemmavid...  Avslutade sen med en kebabtallrik på Espana och en sväng till Hyttan och Måltidens Hus och Grythyttans Qwarn. Very touristy. :)


Häpp! Lite bilder från 50-tals-lägenheterna!

Sådärja, då har man snart spenderat halva förmiddagen på diverse bloggar och på bloggande... Dags att ta sig i kragen!

So long!

// A

Birdie?

Oki, en liten recap sen sist...

Förstaplats som absolut tråkigast har varit att vi inte haft något vatten. Men, ja, det har väl löst sig. Hoppas jag. Vi börjar bli vana, eller nåt...

... och förutom det sedvanliga tröket man alltid brukar gagga om i bloggar (ni vet jobba, sova, äta, skita(!) o.s.v) så har vi hunnit med en liten Hagforstripp för att gå på dop i lördags. En tripp som slutade i övernattning och galej. Mycket trevligt! Lilla W som döptes hade dessutom beställt finfint väder till sina stora dag. Grädde på moset så att säga. Dopet övergick till en minigolfrunda och sen till grillkväll med en massa gött folk. Minigolfen gick väl sådär, imponerade stort till att börja med (bara 2 slag på första hålet, det ni!) men slutade på en sistaplats (tror jag det blev iaf...). Trots golfskor o allt. Hm.


"Håll snattran Alice, Stig-Helmer puttar för en birdie!"

... och igår bjöds det på storslagen middag i Höjda. Fläskfille, gratäng, rödvinssås, sallad, glass (det sistnämnda alltså till dessert...). Exklusivt och lyxigt värre en helt vanlig måndag. Anledning? 4 år tillsammans. Storslaget!

Nä, bättre än så här blir det inte för tillfället.

Hoj!

// A

RSS 2.0