Bakslag

Skrev ju om vårkänslor för några inlägg sen. HA! Snacka om bakslag! Runt minus 20 och en h-vetes massa snö. Jaja.

Ny vecka, nya tag i alla fall! Hade tänkt ta mig en sväng till Örebro och Arkivcentrum idag men tar det i morgon istället. Var rätt skönt med en sovmorgon efter en hård helg med nattjobb, bröllop, stallbesök och lite annat smått och gott. Blir en dag hemma med plöjande av diverse plugg och en sväng till stallet... OCh för att lyxa till det riktigt avslutas dagen med potatisgratäng, kyckling och sallad ikväll.

Hm, ja, det var väl det.

// A

Dagens i-landsproblem

Äntligen har jag fattat vad mello betyder.

Melodifestival.

Som jag funderat, ibland tar det en stund innan poletten trillar ner... Tänkte mellanmål, nån ny slags produkt som heter mello, typ som pucko fast melonsmak kanske eller... ja, vad vet jag.

Men, melodifestival alltså.

Skönt att man rett ut det!

// A

En idol// A

Vårkänslor?

Nja, kanske inte just idag eftersom det är grått, grått ute. Men, takdropp, fågelkvitter och solsken de senaste dagarna har lyckats locka fram iaf lite vårkänslor. Kan behövas efter den formsvacka hösten och vintern innebär (iaf för min del)! Har till och med testat löparformen, skjuter upp det varje år, men nu jäklar, ingen ursäkt att det är snö! :)

Idag står Örebro på schemat, Arkivcentrum närmare bestämt. Ska försöka götta ner mig i lite dammigt arkivmaterial och se om jag kan hitta på nåt intressant att författa en uppsats om.

Nä, lär ut o löpa en sväng nu!

// A

RSS 2.0