MM med mera

Hm. Var det inte liiiite snöpligt att inte Louise Karlsson vann Mästarnas Mästare-finalen? Hon har ju varit outstanding hela tiden.

Anyway. Har intagit frukost och ska snart bege mig ut på en liten promenix. Sen ska jag förflytta mig till Örebro och uni, ska bli riktigt skoj idag för en gångs skull. ;) Beror nog på den enorma lättnaden att uppsatsen är klar för opponering och att man snart kan sätta tänderna i en ny delkurs, näst sista inför sommaren.

Ja, det var allt ett jäkla tjat om den där skolan!

För övrigt så ligger jag i hårdträning (???) inför det där Vasaloppet jag lyckats lova att jag ska åka. Mitt mål är att ha lika grova armar som Marit Björgen lagom till start nästa år! Så det så! Och om ni inte vet hur Marit Björgens armar ser ut, googla! :)

Nä, dags att sätta fart!

// A

Liiite update

Har efter tre hårda dagar av skrivande och filande fått beviljat att gå upp med min kära (eller j*vla kanske mer känns som rätt ord) b-uppsats i Historia; Patriarkalismen, facket och bruket - eniga vi stå, men söndrade vi falla. Svenska Järn- och Metallarbetareförbundets avd. no. 202 i Hellefors 1910-1933. Låter väl spännande?
Snart fyra års (fem om man räknar med min korta sejour på kulturvetarprogrammet i Falun) studier har inte lärt mig någonting om hur man planerar och strukturerar sig för att inte sitta med allt pluggande i sista stund. För nu var det på det berömda... Men, hävdar bestämt att jag jobbar bäst under press och det brukar ju alltid lösa sig i slutändan, lite nattplugg har väl ingen dött av. Dock ska väl tilläggas att det kändes rätt dystert där ett tag...

Snart sommarlov, snart sommarlov... Snart färdigstuderad, snart färdigstuderad...

Annars så, det vanliga; häst, hund, promenera, gnälla, skratta, träna...

Å i helgen ska det tjusas på hotell minsann!

// A

Ett gott tecken


Ett tag kändes det som att hoppet var ute.
Men.
Tänk att man skulle få återse den skumpiga grusvägen upp till Höjda än en gång!
Nu kan det bara bli bättre.

// A


Snövintern 09/10

// A


Påminn mig...

... att jag ska anmäla mig till Vasaloppet nästa år.

// A

06.53

Ja, 06.53 slog jag upp mina ögon. Helt otroligt för en morgontrött (och kvällstrött) människa som mig. Tror iofs att det mest berodde på en tät snok och torr käft. Bara att skutta ner till badrummet och dra i några sprut Nezeril. Sen var man som ny igen. Hoppas den här satans förkylningen som envisas med att förfölja mig ger med sig snart!

Har hittills varit djävulskt oproduktiv idag förutom en stärkande promenad med hunden. Tror jag ska fortsätta på slacker-spåret ett tag till, gå och lägga mig i soffan och glo på en film och kanske lura lite. Ska jobba natt i natt så det kanske inte skadar med en liten John Blund-date under dagen... Men, såna viloförsök brukar mest resultera i att man ligger och funderar på allt man borde göra och så måste man upp och studsa igen.

Well, well.

Off to soffan nu!

// A

Lite mer värdelöst vetande

Förresten, såg nån (av er 15 trogna läsare) Cougar Town igår på Femman?? Med en smått galen Courteney Cox. Kanoners tyckte jag! Lätt o komma ihåg oxå, strax efter DH på tisdagar.// A


Mums?

Kolla in det här; Kaffekokarkokboken 

Lite snitsigt va? OCH omständigt. :) Eller på riktigt?

// A

Bivack

Idag har jag och min inkontinenta bil (han läcker vatten golf-rackarn... kanske skulle prova Tena? Hö hö) varit till Örebro för PM-examination. Har skrivit en "uppsatsinledning" inför den riktiga uppsatsen, skönt att ha lite styrfart iaf. Har även läst, begrundat och opponerat på mina studiekamraters PM till idag vilket är en stor hjälp på vägen även i det egna skrivandet. Dessutom har vi en bra seminarieledare som ger bra och konstruktiv kritik. Heja AP! Skönt att slippa bli sågad vid fotknölarna. Hm, hela b-kursen i historien är hittills enligt mitt tycke superbra. Den är bra uppstrukturerad, klara riktlinjer, bra lärare... Det där med uppstrukteringen och klara riktlinjer är guld värt för en tidsoptimist som mig, hade det inte funnits så hade jag suttit 3 dagar innan och försökt skriva ihop en uppsats som jag vanligtvis gör. En process som genererar en hel del ångest och det är ju skönt att slippa.

Idag har jag även påbörjat att bygga en bivack (stavas det så?). Skotta, skotta, skotta! Ska fixa till en skön plats i lä på baksidan huset och sitta där och njuta av solen och dricka en köpp. Eller grilla en körv eller två. Projektet avslutas förhoppningsvis i morgon! Fasen va armstark man kommer vara av allt skottande, man kanske slipper smyga i vassen i år?

Nä.

Bättre än så här blir det inte. Ska ta och kocka ihop lite knäckebrot mit keso und salladskrydda. Det är ju ändå lill-lördag så då måste man väl lyxa till det! Kanske rentav blir en tallrik havregrynsgröt som ackompanjemang till det.

Tjing!

// A

RSS 2.0