Den berömda bloggtorkan har slagit till, IGEN!

Ja, fint väder = bloggtorka!
Måste jobba på brännan juh!

Å så händer det inte så mkt för tillfället, jobbar mest!

Återkommer när det regnar! :)

// A

AC/DC, Ullevi 2009-06-21

Ja, nu har man sett dom. Grymma gubbar med grym kondis och grym show! Trots att jag inte är ett av deras stora fan (om jag ens är ett fan överhuvudtaget?) så var det verkligen en upplevelse, ångrar inte en sekund att jag hängde med! Det var en mäktig känsla att se ut över Ullevi på en publik i extas, varje intro innebar ett kokande publikhav. En publik som dessutom består av allt från barn med mor och far i släptåg till de som var unga 1973 då AC/DC började lira. Ja, grymt mäktigt är nog det som beskriver gårdagen bäst.Idag går vi på lite sparlåga här i det Hasselhöjdska hushållet. H ligger för närvarande och snarkar i soffan efter en hård dag på jobbet. Var hemma tio över fyra i morse, klockan ringde 06.00 för honom, bara att pallra sig iväg. Så det är inte så konstigt att det snarkas just nu... :) Själv vaknade jag tjugo över tre i eftermiddags, välbehövligt eftersom jag bara hann sova ett par timmar efter nattjobbet innan vi for till Gbg igår. Får väl se när dygnsrytmen blir normal igen! Nästa gång blir det att se till att ingen av oss jobbar dagen efter så att man kan stanna kvar o snarka...

Tack för mig, hej!

// A

Sommar
Midsommarafton avnjöts först hos mor och far tillsammans med svärfar, sambo, bror, svägerska och brorsbarn. Sen vidare till E & C för tipspromenad, god mat och fika ända tills det var dags för att åka till jobbet. De sista timmarna av midsommarafton 2009 tillbringades alltså på jobbet, var ju rätt motigt att åka dit men är man väl på plats så flyter det på. Under dagen har det mest blivit sova och så en ridtur i Bovik tillsammans med Lilleman, Lilla E och Stinta. Skjutsade nyss iväg mannen i huset på mete och nu inväntar jag att klockan ska närma sig nio för då är det dags för arbete igen.
Och i morgon, då blir det AC/DC minsann!

Ha de'!

// A

Torsdag 18 juni 2009

För det är väl den artonde idag?

Dagens sysslor;

- Till Karlskoga för att inhandla förnödenheter inför i morgon.
- Städa.
- Fortsätta rensa ogräs.
- Valla vovven.
- Baka brakskitar.

Ja, bara roliga saker!

Måste nog äta lite sill, färskpotatis och gräddfil ikväll också...

Ha de'!

// A

Tidsfördriv

Fick hem en hög böcker idag som förhoppningsvis skall plöjas igenom i sommar...Vill redan hugga in! :)

// A

En burk med glädje

Idag har jag funnit glädjen på Mulles Loppis i Degerfors, en hel burk till och med! 10 kronor var ett lagom pris för en så dyrbar känsla.Å Gonzo han fick en pipande varmkorv!Dessa saker och nån klädtrasa till H, en grill och diverse annat "nödvändigt" har inhandlats på en liten Karlskoga(och Degerfors)tripp idag. Huvudändamålet för resan var dock att träffa min barndomsvän U för lite diskussioner om allt mellan himmel och jord... Mycket trevligt och välbehövligt.

Nu sitter jag och väntar på att H ska bli klar så att vi kan åka och käka på Vildmarkskrogen i Hfs, mumma... Sen vankas det jobb, börjar 21.15.

Jaja, det var det. Eller förresten, nästa söndag (21/6) ska jag ( & H) på AC/DC i Gbg. Var väl inte tänkt så från början, men det ska bli mäktigt!

Hoj!

// A

Guldkant

Guldkant = middag för 2 på något trevligt ställe med god mat. Titta varandra djupt i ögonen. Utföres en helt vanlig onsdag, gärna vid grå och regnig väderlek.

Prova!

Ha en bra dag!

// A

The Movie

Bättre sent än aldrig...Passar perfekt en regnig onsdag förmiddag när man egentligen borde dammsuga eller göra något annat konstruktivt.

// A

Hurtig

Precis hemkommen från promenix på dryga milen för att möta H som kom från jobbet. Gonzogrisen var självklart med och fann vid vår ena "plask-paus" en pinne att roa sig med. Kanske lite i största laget?Ambitiöst värre.

// A


Summering

Som bekant så gjorde jag ju en liten tripp till Dalarna, närmare bestämt Falun, nu i helgen. Falun, där jag även bott ett år och pluggat till... ja, nåt flummigt, kulturvetare typ. Avbröt dock mina studier och drog utomlands sen men det är en annan historia! Min kära Fröken H bor ju i Falun så jag och en annan gammal Falu-bo, Annkan, for dit och gick på Falukalaset. Fast våra aktiviteter på självaste Falukalaset sträckte sig till en Langos på torget och förfrusna fingrar. Kvällens övningar förlades till Harrys istället! Där träffade vi på självaste Aksel Lund Svindal, alpin-killen. Eller? Nja, kanske inte! Största anledningen till Falu-resan var att det hade utlovats bingo under kvällen, och, minsann, Fröken H höll vad hon lovat och bingopennorna gick varma! Det hela gick ut på att genomföra uppdrag och kryssa för de uppdrag man utfört, t.ex. "Utmana okänd på 60 m eller liknande", "Lek fångarna på fortet" eller "Prata med rysk brytning i en timme". Var nog ingen som direkt fick ihop en hel rad, men men...

 
Fröken H ber en bön för...?                    Jag och min Fröken H!

Söndagen var mycket lugn med filmtittning (Bridget Jones dagbok 2 samt Dirty Dancing), hundpromenad med Angel (med det ryska alter egot Vladimir), Nike (på ryska; Perestrojka) och så Diesel (på ryska; Glasnost), chips med dipp och så kom husmodern i mig fram och köttfärssås tillagades. Hemgång vid 18 igår ca, anlände Hazelhill bortåt halv-nio snåret efter diverse handling på hemvägen samt upphämtning av mina pojkar som gått hemifrån för att möta mig... TV-tittning och sen snark snark.

 
På väg ut i skogen med kenneln.         Sängsällskap.

Den här veckan har jag en maffig "to do"-lista att beta av. Den innehåller allehanda husmoderliga sysslor som städning, fönsterputsning, rensning av garderob, ogräsrensning, strukturering av alla skolpapper m.m. som samlats på hög under terminen och så eventuellt lite elementmålning. Å så lite hästerier torsdag och fredag förstås... Än så länge har jag inte prickat av en enda punkt på listan.

 
Inte sängsällskap!

Ja, det var min helg det. Hur har ni (alla 17 som läser) haft det? :)

Tack för mig hej!

// A


Man ska väl inte ropa hej...

... men har redan tagit sommarlov mentalt sett. Tentan som börjar 12.45 borde jag klara, om inte så går det fler tåg. Ska bli fantastiskt skönt att vara ledig och inte ha skolan ständigt hängande över sig. För även om jag verkligen inte är den mest disciplinerade studenten som sitter prick 40 timmar i veckan så är det ett stressmoment i vardagen. Well, well. Kursen jag  har tenta på handlar om ekologiskt hållbar framtid och har iaf fått mig att börja tänka lite mer på vad man pysslar med här på jorden och vad vi lämnar till nästa generation. Till följd av detta så ska här en kompost inhandlas, sopsorteringen skall nå nya höjder och drömmen vore ju självhushållning men... Hm, ett litet växthus och ett potatisland borde man väl klara av? Skriver iaf upp dem på listan över framtida projekt. Är det miljöångest jag har månntro? Hellre det än annan ångest i alla fall!

Ikväll kommer det bjudas på följande i det Hasselhöjdska hemmet; hamburgare med mozzarella och basilika i mitten samt klyftpotatis. Detta för att fira terminsslut, veckoslut, oss, livet. Öh, jaja, recept finnes i alla fall här om nån är intresserad. Snålvattnet rinner redan!

I morgon bär det av till Herr Len i Falun för att fira nationaldag och gå på Falukalaset. Men ska jag vara ärlig så är största anledningen till att jag åker dit att Fröken H utlovat bingo, det var villkoret för en tripp till Dalarna, både för mig och Anna S. Vad för sorts bingo det kommer att handla om återstår att se, jag har mina aningar. Skulle bli mäkta imponerad om hon lyckats arrangera kobingo, då skulle man bli en lycklig flicka! :) Bildbevis kommer, kanske! :)


Bild från; www.bingo-paypal.co.uk

Nä, nu måste jag ta på mig ansiktet, rasta hunden och besöka WC innan jag beger mig in till Pennybridge och tentasalen!
Wish me luck! :)

Trevlig helg!

// A

Bara regn hos mig

En regnig och i allmänhet vädermässigt ostabil torsdag som den här i början av juni, som dessutom är kryddad med massivt tentaplugg, är det lätt att tankarna far iväg till något helt annat som är förknippat med roligare saker än regnjacka, snålblåst och kurslitteratur. Till exempel det här;

Nyhavn i Köpenhamn, augusti 2008. Tog en liten minisemester till Malmö tillsammans med Lew och Low. Lyckades pricka in kanonväder dagen vi var över till Köpenhamn. Take me back.

Nähä, kanske skulle ta och återgå till studierna då?

Hoj!

// A

Hektiskt

Helgen har sprungit förbi i ett rasande tempo med 50-årskalas, jobb, soldyrkande, Mors Dag och lite mer jobb. Avslutade med ett spontant besök på Max i Kga igår kväll kl. 23. Mycket onödigt, mycket gott.

Veckan kommer att innebära sista rycket i skolan med tenta på fredag, idag är det seminarium, likaså i morgon. Så alltså, plugg, plugg och åter plugg men sen är jag FRI. Till helgen lurar jag på att ta en tripp till mitt gamla hood Falun. Den som lever får se... :)

Nu ska jag äta frulle och sen lite hard core-plugg.

Ha de'!

// A


RSS 2.0