It's me and Lulu Carter

Har ju haft påsklov den här veckan och förutom att snora och snyta mig och förneka hosta så har renoveringsdjävulen bosatt sig i min kropp. Vet inte om det är gravidrelaterat, alla snackar ju om den där boande-fasen då man vill bygga om hela sitt hem för att vara färdig och redo då ungen väl kläcks, eller om det beror på ren uttråkning. Något måste hända. Helt plötsligt står man i alla fall där med nytt golv, färg och andra attiraljer redo att återställa det kaos man ställde till med dagen innan då varenda tak- och golvlist rök. Nu återstår det ju att se hur långt det hinns innan ledigheten är slut men i huvudet är allt stylat och klart. Idag blir det roller i högsta hugg i alla fall.

<---- Bara att hugga in...

Annars så har lovet bjudit på smått och gott so far. Återseenden av gamla vänner, film, en sambo som också är ledig och mer smått och gott kommer det bjudas på i helgen.

Just det. Födde ju barn häromnatten också. Världens sötaste unge, nöjd och glad. Kom ut färdigpåklädd (i favoritfärgen turkos, matchande byxa+tröja+mössa) och helnöjd med livet. En kvart efter nedkomsten gick vi promenad genom byn några kilometer bort och vinkade åt alla bybor, hej hej! En tjej var det. Är det så att föda barn så BRING IT ON bara!

Dags att ta tag i dagen!

/ A


Kommentarer

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0