The 2009 årskrönika, del 1

JANUARI

Ja, vad hände i januari? Inledde året med att jobba, som vanligt, ledigt från skolan = jobb. Sen hann jag med den avslutande praktikveckan på Pihlskolan och avslutade med den även kursen Engelska för lärare. Och, eftersom det var slut för den kursen var det bara att hugga tag i nästa, Pedagogik med didaktisk inriktning B. I övrigt lunchades det med både Zed och Anna F och så besiktades bilskrället som gick igenom med skraltigt avgassystem, halleluja! "Du märker när det går av" menade besiktningsmannen. :) Som vanligt efter nyår började man även med sitt nya nyttiga liv men det gick åt skogen nån gång i mars!

Tyvärr var det klent med bilder från januari 2009 eftersom jag bytte telefon (äger ingen kamera och tar alltså mina bilder med mobilen...) Eller det är väl ingen ursäkt att jag bytte telefon, den hade ju kamera den med. Men, jaja. :)


FEBRUARI

I februari var vi på Jocke J:s 30-årskalas i Studenternas Hus i Grythyttan och vi hann även med en Let's Dance-kväll på Gästis i Carl-Jans ära, mycket folk, hög stämning! Tror tyvärr att det var just den kvällen han åkte ur, eller? Som vanligt jobbade jag också! Om kalendern stämmer hanns det även med bio och käk tillsammans med Lew och Low i Örebro, Wallander: Hämnden, om jag inte minns helt bort i stöll. Men, det allra trevligaste som hände i februari var att jag gick och blev en tvättäkta (??) hästtjej, jag introducerades för Lilleman som jag fortfarande träffar ett par gånger i veckan.

I februari lyckades jag även ta några bilder, inte illa! :)


Vårt andra hem under vintermånaderna, Brunnsjön.


Gonzan agerade fotomodell som vanligt...


Min nya polare Lilleman.


MARS

Mars inleddes i soffan hemma i Höjda tittandes på Vasaloppet, tyckte väl i ett svagt ögoblick att det såg så härligt ut att jag utlovade en Vasaloppsstart 2010. Nu får vi se hur det blir med det, är rädd att satsningen får bli mot 2011. :) 7 mars stack jag till Örebro med gamla tjejgänget och intog relaxen på Gustavsvik och senare även dansgolvet på Strömpis, vi var dock en smula avtrubbade efter en hel j*vla timme i kö! Jaja. Andra delkursen, som inte alls var vad jag tänkt mig (Ungdomssocialisation), under PDI B avslutades och min karriär som hästtjej fortsatte... Sista helgen i mars for vi till Hagfors och spanade in lilla Wilma som tittat ut några veckor tidigare! Den 30 mars var det dessutom start för sista praktiken under lärarutbildningen, Karlsäng i Nora.


Fullsatt Let's dance-kväll på Gästis!


Å vi var ju på Brunnsjön såklart!


Food and fun and games hos A på Järntorget efter häng i relaxen på Gustavsvik.


Matvrak. :)


Wilma af Hagfors!


APRIL

Kikar jag på april månad i Filofaxen verkar den mest ha bestått av praktik ( i Nora), jobb (i Grythyttan) och turer till Stallet. Den enda festlighet som verkar ha gått av stapeln är en engelsk afton på Silvergrytan i Hällefors, very nice. :) Just det, det var ju påsk också! Den firades i föräldrahemmet på Hammargatan i sedvanlig ordning. 30 april gjordes sista dagen på Karlsäng i Nora.


Ute på tur!


Korvgrillning, kaffe och sockerkaka hemma på farmen. Snön snart borta!


Praktik i Nora, aktivitetsdag innan påsklovet med bl.a. tävling i bästa påskhatten med recycling-tema! Underbara skapelser! :)


Meny från den engelska aftonen på Silvergrytan. Very posh! :)


Påsk, djupa diskussioner. Svärfader, broder samt fader.


Syrrorna, Tudan å Raggisen.


VÅR!


Vårkänslor??


Raggisen på span.


Lilleman och Lucifer käkar middag.


Vi tog ner en massa träd på tomten, hejdå lövkrattning och pinnar som fastnar i gräsklipparen!


Å Gonzo han var snygg som vanligt. Förutom...


... när han träffade mr Huggorm och fick spendera ett dygn på djursjukan...

MAJ

Maj inleddes hurtigt värre (förutom en sväng till Harrys i Örebro med Fia och Holman) med både Sparbanksjogg och cykelbingo! Började även på sista delkursen uder PDI B, Ekologiskt hållbar framtid, fick lite panik över vad vi gör med vår jord och planerade för kompost och började sopsortera som en galning. Sopsorteringen upprätthålls fortfarande men kompost är ett framtidsprojekt. Ett besök i Herrgårdsparken hanns också med och den 23-24 drog Sirpa me niven, Jessie from Phoenix, Kara-Lena från Norrland och Carina från Värmland på kryssning med Silja Galaxy. Röjigt värre! :) Den stora finalen i maj månad blev Eva J:s 50-årskalas i Bovik. Just det, höll på att glömma, var ju på dop i Karlskoga också, lille Natanael var den som fick blöta håret.


Feze (med ont i foten eller vad var det??) fick ett par uppimpade kryckor lagom till utgång i Herrgårdsparken. Feze Special Edition.


Tudan fick tjall på halsen och spottade slem, blev en tur till veterinären i Linde. Måste skaffa en kattbur! Kattlåda med lucka, packtejp och spännband är inte det allra smidigaste sättet att transportera en rabiat katt i en bil! Lyckligtvis var hon nersövd på hemresan. :)


Kryssning med Silja Galaxy, vilket gäng! :) Knappt så vi får plats på kort. :)


Gött värre! Lerinpackning??

JUNI

Tenta 5 juni och sen slut på skolan för vårterminen... Bara tre terminer kvar! :) Hann väl bli lite ledigt där i början av juni också innan sommarjobbet drog igång. Bland annat for jag till Falun och firade nationaldag med Fröken H och Fröken A. Midsommar spenderades i Gryhyttan, först hos modern och fadern och sen på Mellanvägen med vänner innan det var dags att pallra sig iväg för nattjobb. 21 juni åkte vi till Götet för att spana in gubbarna i AC/DC. Grymt! Sen blev det även lite stall, lite sola och lite loppis i Degerfors tillsammans med Ukki!


Jag och Fröken H på galej i Falun, Nationaldagen.


På långpromenad med Gonzan, inga små fjantpinnar här inte!


Sommarläsning!


Midsommartårtan.


Midsommar-Gonzo.


AC/DC på Ullevi i Göteborg 21 juni.


Sådärja, 6 månader av mitt liv under 2009 för er som känner er intresserade.

Återkommer med de sista 6 inom kort!

// A


Kommentarer
Postat av: annelii

Nästan så det här "blivit" höjdpunkten på nya året!!:) Underhållande? JA!!!!

Kram sålänge (te del 2..)

2010-01-06 @ 11:57:51
Postat av: Lina

Jag håller med ... din årskrönika längtar man till. Nu sitter jag spänt framför datorn tills del 2 anländer. :)



Ha de gott i värmen! ;) Tjingeling...

2010-01-06 @ 13:04:26
URL: http://www.mywestside.blogspot.com
Postat av: Hazel

va gulliga ni är! :)

2010-01-07 @ 08:16:00

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0