Onsdag

Precis hemkommen från promenix nu med vovven, skönt att komma ut och få lite frisk luft i skallen. Har stora ambitioner att eventuellt knalla till Grythyttan lite senare och möta H. Får se om/när jag kommer iväg... Annars så borde jag PLUGGA, som vanligt, har inte riktigt kommit till skott än. Dock har jag varit riktigt disciplinerad hittills den här terminen och så här med facit i hand är det ju ganska skönta att inte sitta med ALLT kvar kvällen innan man ska iväg till uni. Jaja. Har för övrigt hamnat i en mycket bra seminariegrupp nu under specialpedagogiken. Bra diskussioner, bra folk. Men, snart är det dags för gruppbyte, är ju redan inne på tredje veckan av den här kursen vilket betyder att det bara är två kvar sen blir det Ungdomssocialisation för hela slanten under fem veckor. Efter det är det dags för praktik igen och jag fick reda på vart jag ska vara idag, Karlsängsskolan i Nora, högstadiet. Perfekt! Lagom långt att åka plus att det är bra att ha provat på olika kommuner och skolor. Blir ju tre allt som allt nu, Karlskoga, Hällefors och så nu, Nora.

Annars så... Har hunnit med lite skola, hälsat på Zed + kids och firat både jul och födelsedag (eftersom jag är så seg och inte kommit till skott med det förrän nu, en och en halv månad senare! Dåligt!). Igår åkte jag, Lilla E + en kotte till Kga och hälsade på Ukki med kottar. Mycket trevligt, hann med både mat och fika, det blir lätt att man stannar länge när man väl är där! Det var nog det enda som hanns med igår, förutom det sedvanliga, typ matlagning (lasagne, som jag är jäkligt grym på att laga!=)) och promenad o.s.v.

Nä, dags att sätta tänderna (ja, inte bokstavligt talat kanske...) i Lärandets ekologi av Bernt Gunnarsson. Åååh va roligt!

Lite bilder från långskruttning i måndags, grymt härligt väder med strålande solsken och knarrande snö;











// A

Kommentarer
Postat av: Tess

Ååååh, vad härligt med snöööö!!! Här är det bara trist, trist o lite trist... Fast det kommer ner några små flingor nu iaf... hoppas på fler. =)

2009-02-04 @ 15:15:41
URL: http://tezzys.blogg.se/
Postat av: GoSSi

De va kul att ha dig här!



...Inte bara ditt fel ju att det inte blev av tidigare, jag är ju lika upptagen som du nowadays :D



Kraam på dig! (Moa har bytt ut voffen mot en tookiebil (krokodil;))

2009-02-04 @ 21:10:25
URL: http://onabedofroses.blogg.se/
Postat av: Lina

Superfina och härliga bilder! Ja, vi får ta och pratas vid här någon dag och bestämma ett datum för en biokväll inklusive middag. Tjingeling fröken Hazel. :)

2009-02-04 @ 22:28:11
URL: http://www.jaysblue.blogspot.com

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0