Nähä, inte den här fredagen heller...

Jag har försökt komma iväg till Gästis och deras berömda Let's dance-afton ett antal fredagar i rad nu. Men, vad har hänt? Ett telefonsamtal från vikariepoolen och så jobb varenda fredag kväll samt lördag och söndag. Tack och lov höll den gode Carl-Jan sig kvar en vecka till så nu jäklar ska här kollas på dans i Lanthandeln på Gästis på fredag! Kanske inte så mycket för att jag följer programmet annars (På spåret är, tro det eller ej, mer min stil) utan mer för att det verkar attans trevligt att sitta där och se sofistikerad (öhhh) ut med ett glas rödtjut i handen.

Annars så ska jag börja mitt nya liv som kofösare i morgon, ska följa med en kompis och se om jag och hennes häst kommer överens (får väl ta med en morot eller sockerbit eller vad hästar nu äter!). Om vi gör det så kommer vi att ha ett par träffar i veckan och skumpa runt i Boviksskogarna och kanske, om jag har tur, försöka oss på lite kofösarkonster. Förhoppningsvis blir det början på en fin vänskap mellan mig och Lilleman (hästen alltså) och även en vettig hobby. 

I morgon bär det av till uni igen och ny delkurs, Ungdomssocialisation. Har börjat läsa lite i boken till första seminariet och det verkar lovande, handlar om ungdomskultur, grupperingar o.s.v. Verkar matnyttigt!

Sådärja... Ett sista djupdyk i godispåsen och lite Beck så blir det sängen sen...

Tack för mig hej!

// A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det är absolut bra att vidga sina vyer även om jag tycker att du ska hålla dig till Pihl, =) ha ha ja du ser mig nog glida omkring med ett förnöjt leende på läpparna och kanske en bok i handen så jag i alla fall ser ut som om jag jobbar =)

2009-02-22 @ 22:41:19

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0