Birdie?

Oki, en liten recap sen sist...

Förstaplats som absolut tråkigast har varit att vi inte haft något vatten. Men, ja, det har väl löst sig. Hoppas jag. Vi börjar bli vana, eller nåt...

... och förutom det sedvanliga tröket man alltid brukar gagga om i bloggar (ni vet jobba, sova, äta, skita(!) o.s.v) så har vi hunnit med en liten Hagforstripp för att gå på dop i lördags. En tripp som slutade i övernattning och galej. Mycket trevligt! Lilla W som döptes hade dessutom beställt finfint väder till sina stora dag. Grädde på moset så att säga. Dopet övergick till en minigolfrunda och sen till grillkväll med en massa gött folk. Minigolfen gick väl sådär, imponerade stort till att börja med (bara 2 slag på första hålet, det ni!) men slutade på en sistaplats (tror jag det blev iaf...). Trots golfskor o allt. Hm.


"Håll snattran Alice, Stig-Helmer puttar för en birdie!"

... och igår bjöds det på storslagen middag i Höjda. Fläskfille, gratäng, rödvinssås, sallad, glass (det sistnämnda alltså till dessert...). Exklusivt och lyxigt värre en helt vanlig måndag. Anledning? 4 år tillsammans. Storslaget!

Nä, bättre än så här blir det inte för tillfället.

Hoj!

// A

Kommentarer
Postat av: annelii

Garv* Kollar in dina "golfskor" med förtjusning..



Stoort grattis till era 4 år tillsammans!! Go Annie, go!



Kramar

2009-08-05 @ 22:35:44

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0