Hoho!

Ännu en vecka till ända. En vecka som till största delen varit mycket bra och till viss del varit mindre bra. Dock överväger den positiva delen än så länge vilket känns skönt! Nog om det...

Så, vad har jag gjort förutom att vara på praktik?  Hmm, inget tror jag, tar upp största delen av dagarna nu. Så här ser en vanlig dag ut:
Upp ur sängen, på med kläder och diverse smink, kontaktlinser etc, lite frulle, ut med vovve, ge vovve mat, sen iväg till Hfs och lämna vovven på "dagis" hos farfar, sen till praktiken, där till eftermiddag, kväll, eventuellt ett seminarium i Örebro på kvällen, hem, laga mat, slockna för att vakna nästa dag och det är samma visa igen. Privatliv, vad är det? Men, det är kul, jag tror jag valt rätt i alla fall!

Helgen fortsätter med en massa måsten, blir att läsa in sig på en ny delkurs som går parallellt med VFU-delkursen. Så det blir ju kul. :) Tänkte hinna fira lite fars dag på söndag också, papporna m.fl. kommer på lunch... Och så träffa fröken H, min klippa, som är hemma på visit över helgen. Å så är det måndag snart igen... :)

Trevlig helg!

// A

Kommentarer

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0