Fast forward

Jaha ja, så var det måndag igen, känns som att helgen (som vanligt) bara svischat förbi. Har hunnit med;

3 jobbnätter
samt
trefaldigt firande av H vilket inneburit massa kaffebröd, grillat etc. Fortsätter på samma onyttiga linje idag och startar dagen med 2 rader Marabou Daim. :)

Den här veckan blir det ytterligare 2 nätter och 2 kvällar med jobb och på lördag blir det Diggiloo i Herrgårdsparken i Hfs. Hoppas på fint väder också... Förra året var det spöregn och lervälling under samma arrangemang, men då satt jag tryggt i en bil och var chaufför...

Just det... Hoppas även på ett återseende av den lilla äventyrliga katten Tudan under veckan. Verkar ha åkt nånstans på semester i onsdags, har inte sett röken av henne sen dess... Jaja, förra sommaren slog hon rekord och var borta nio dagar, ska väl inte börja misströsta... Det finns de som har det värre, pratade med "grannar" (som typ bor nån halvmil bort... :)) igår och deras katt hade varit borta sex veckor nu, inte så kul!

Nä, eftersom jag nu sovit bort i stort sett halva dagen efter nattskiftet så kanske det börjar bli dags att tag i sig själv och komma ur morgonrocken! :)

// A


Kommentarer

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0