Attachings

Kvällspromenad i kvällssol = fästingattack. Eller, attack kanske är ett starkt ord för att beskriva upplevelsen men det var allt annat än trevligt att upptäcka en fästing, som dock inte bitit sig fast än, på sig själv. Vidriga små djur som inte fyller någon som helst funktion annat än att ge en massa bekymmer. Var inte heller så trevligt att bli jagad av ilskna insekter sista biten på promenaden, började springa och vifta med tröjan som en tok till och med. Mycket obehagligt. Men, allt ska väl inte gå smärtfritt jämt. Lyckades i alla fall få upp värmen i kroppen och flåset, bra medicin mot bilringar. Svalde en fluga också men jag antar att det är bra med extra proteiner, väldigt GI.
 

 
  
 


För övrigt så har dagen inte bjudit på några stora sensationer. Har ätit lunch på Svensken & Dansken tillsammans med Frisörskan och gänget, besökt centralorten Hällefors samt gjort ingenting. Nu laddar jag mentalt för att jobba, börjar 21.15, så vad passar bättre än en stund med Ernst kl. 20? Förhoppningsvis hinner jag även få en skymt av min hjärtevän innan jobbet, har jag otur så kommer vi missa varandra med minsta marginal. Men det kan ju vara skönt att längta ibland också...

Hoj!

// A


Vilodag

Det blev utgång igår! Jag och H ramlade hem vid halvtvå i natt efter en lyckad utekväll. Skoj att vara ute och träffa folk, pratade med såna man inte sett på år och dag. Var på förkaka hos FF innan med lite folk från jobbet, KUL!
Idag står pizza högt upp på önskelistan!

Nu ska jag surfa runt lite och sen blir det nog en tupplur!

// A

Lite galej på gång?

Lördag eftermiddag, solen strålar, rådjuren skuttar i skogen! Med största sannolikhet lite galej på gång ikväll i den stora staden Hällefors för det är ju den så kallade Herrgårdsfesten nu i helgen. Blir nog trevligt bara logistiken kring det hela löser sig. Annars så är det jobb som gäller för det mesta, har jobbat idag men tack och lov inte i morgon. Blir en hård vecka nästa vecka för både mig och H med jobb, jobb, jobb. Men det är ju nödvändigt för att man ska kunna ha kul, kul, kul!

Höres!!

// A

Apropå Ernst


Tändsticksaskar med Ernst från formgivarduon Ahnlund-Karlén. Finns i 2-pack på Designtorget för 50 pix.

// A

En stund med Ernst

Jag ser gärna på TV och det jag ser helst är amerikanska sitcoms, matlagnings- och inredningsprogram och på måndag börjar ännu ett program som passar mina intressen, Sommar med Ernst  klockan 20 på TV4! En mix av inredning och matlagning. Precis så att man hinner se lite barfota-Ernst innan det bär av till jobbet. I denna intervju berättar Ernst vad han tycker är svensk sommar och att han tycker att "Det är så viktigt att njuta av de enkla sakerna. Det kan va skönt att lukta på en hund då och då."  Det finns ingen som Ernst. I samma intervju får han frågan Kommer det att bli mycket barfota i det nya programmet?  Svaret blir;

-Det kan du fethajja. Dom här 45:orna har varit instängda allt för länge. Längtar efter att få gå på nyskurade trägolv. Jag är säker på att jag skulle kunna resa en hel arme med svenskar som går barfota.


Tittut!                                                                                  Bild: www.expressen.se

Onsdag bjuder också på premiär av ett program i min smak, Grilla! på TV4 kl. 20, där Christian Hellberg reser runt i Sverige och hjälper glada amatörer att grilla. I första avsnittet är han på Töreboda Camping för att tipsa om grillning som passar campinglivet, kanske nåt för mor och far?
Man skulle ju nästa kunna tro att jag blivit anställd av TV4 för att puffa för deras program... :)

Eftersom sommarvädret verkar lysa med sin frånvaro så har jag inte det minsta dåligt samvete för att jag ugglar framför TV:n! Så det så! :)

Ha're gött!

// A


Väsknörd

Surfade runt på diverse bloggar och Linn hade skrivit om denna;

Riktigt cool! Vill ha. För jag har ju inga väskor förut, och speciellt inte den här sortens påstyp... *blink*  :)
Kommer från Bagladies.

// A


Nattuggla

Börjar ana ett fågeltema här i bloggen, först gök, sen uggla. Vad blir det härnäst? Skata kanske? Eller varför inte storspov eller dårfink? Hm, jaja. Man kanske skulle skriva något vettigt för en gångs skull... Men, nä, inte idag heller. Känner mig en smula trög i skallen idag, har jobbat natt och inte riktigt sovit efter det, blev tre timmar på förmiddagen sen jäkta iväg till Hfs och veterinären med vovven till kl. 13. Får bli en tidig kväll ikväll!

Renoverandet går i alla fall typ framåt, fattas lite list sen är det bara att släppa loss och piffa. Fyndade ju bl.a. ett gammalt, enormt stort, skrivbord i teak på Blocket i höstas som jag är lite spänd inför hur det blir att se ut när det står på plats. Ska bli skönt att ha en plats där man kan sprida ut böcker och kanske rent utav bli lite konstnärlig igen och skapa några mästerverk. Well, well... Fortsättning följer...

Nu måste jag dammsuga!

Tack för mig hej!

// A

Kaffegök?

Man kanske skulle ta och slå till på ett gökur? Skulle passa fint i snart färdigrenoverade rummet... Blev lite kär när jag såg detta;


Hittade denna godbit på www.bolagret.se, och det var inte enda godbiten;

   
Men... det får bli en annan gång, månadens löning var inte den fetaste jag fått och såna lyxigheter som gökur och ny soffa får vänta tills jag vinner på Lotto (som jag inte ens spelar på, kanske skulle börja?) eller blir rik på något annat smidigt sätt. Men det är alltid trevligt att drömma. Fast roligare att shoppa! :)

// A


Grrr...

Jahaja, här i Höjda händer inte mycket... Ja, förutom att svordomarna duggar tätt då. Sambon försöker nämligen (med min något tafatta hjälp) sig på att såga dörr- och golvlister. Kan meddela att det inte går helt smärtfritt! :) Det här med renovering är ingen dans på rosor tydligen. Fast, man kanske ska vara lite nöjd iaf, lyckades ju måla klart väggar och lägga in ett golv igår så det går ju lite framåt. Börjar se änden på dryga halvåret med pysslande av och till. Var en sväng till Örebro och IKEA idag och köpte en packe golv ( hade ju beräknat lite fel, fattades en pyttebit...) plus lite annat krafs, är faktiskt helt omöjligt att gå igenom möbeljätten utan att något följer med hem, och så köpte vi även (de satans :)) listerna på ByggMax... 

I morgon börjar jag jobba på mitt sommarschema, har ju gjort lite gästspel innan men nu börjar allvaret. Börjar lite lätt med två nätter. Konstigt nog så ska det bli skönt att jobba, lite rutiner, se lite annat folk o.s.v.

Nähä, nu kommer svärfar med ett paket muffins i näven, måste kila!

// A

Dagen efter

Hallå hallå! Först och främst vill jag bara understryka hur väl min lilla väderprognos inför midsommarhelgen stämde in! Börjar guppa segelbåtar här ute på tomten snart. Tråkigt självklart, men också ganska typiskt svensk midsommar. Är ju tur att det är dåligt väder så att man har nåt att prata om och klaga på. :)

Anyway... Gårdagen förflöt i ganska skönt tempo utan allt för mycket uppstyrt... Bara äta och ha det gött. Började dagen med att städa (vilket man ju helst varit utan...), sen ner till Hyttan för att käka midsommarmat hos mor och far där även bror, svägerska, brorsbarn samt svärfar närvarade (ja och så kära H förstås...). Efter detta en sväng till ICA för att handla förnödenheter inför kvällens middag tillsammans med L&L. Lyckades skära av mig halva fingret (eller i alla fall en halv fingertopp eller så...) när jag skulle börja kocka så H fick rycka in som huvudkock. Jag agerade dock kökschef genom att sitta på soffan med stort bandage och se till att han gjorde rätt... :) Lyckades, trots en skadad i köksteamet, få till både grillspett, sallad, vitlöksbröd och potatisgratäng! Vitlöksoset låg tungt över Höjda. Efterrätt blev glass, maränger, bananers, kolasås och daimkulor. Inte så dumt! En väldigt trevlig kväll med intressanta diskussioner, tror klockan var halv två(?) när vi avslutade midsommarfirandet! Lite bilder från gårdagkvällen finns här, var tyvärr inte speciellt flitig med kameran själv igår kväll, tur att någon annan var det! :)

Lite bilder från midsommarlunchen i Hyttan (om det är nån som inte vill vara med på bild så skriv en kommentar så tar jag bort bilden!);
   
 

Som sagt så var det skönt att vara hemma igår kväll och inte fara iväg nånstans och vara apstressad, kunna ha med vovven o.s.v... Idag blir det nog mest ingenting, kanske en liten pizza ikväll.... Standardmat på helgen! Läsa lite Är det någon där? av Marian Keyes och kanske kramas lite.

Ha're gött så länge!

// A

GLAD MIDSOMMAR!


Önskar alla GLAD MIDSOMMAR med en taffligt ritad bild från Microsoft Paint! :)
Må solen skina och nubbarna flöda!

// A


Försöker få lite sommarfeeling

Vart finns sommarfeelingen? Letar med ljus och lykta, det bara blåser, regnar och är kallt juh! Hund på sommaräng i mulen väderlek är det närmsta jag kommer just nu...



// A


Väderprognos inför midsommarhelgen

Tänkte göra ett försök att sia om vilket väder det blir lagom till midsommar. Som den guru jag är så har jag därför spått i kaffesump, rasslat lite med några gamla kycklingben, lyssnat på göken samt dansat en besvärjelsedans runt päronträdet här på tomten för att få en korrekt prognos inför det stundande midsommarfirandet. Jag kom fram till följande;

- Midsommarafton; Regn, regn och åter regn. Vore jag religiös så skulle jag kalla det för Syndafloden. Glöm allt vad grillning heter, köp en mosbricka på Statoil istället. Äta ute? Nä, skulle inte tro det, om du nu inte vill inmundiga utspädd nubbe... Dans runt midsommarstången? Vore förenat med livsfara med tanke på de väldiga lermassor som kommer att sättas i rörelse p.g.a. regnet. Vad gäller klädsel rekommenderar jag vadarbyxor och sydväst. Runt 10 grader varmt.
- Midsommardagen; Det ihärdiga regnandet håller i sig och vid det här laget har man fått ta fram båten för att kunna ta sig till ICA och inhandla förnödenheter om man nu inte har sån tur att man bunkrat upp med konserver och torrmjölk sedan innan. Fortfarande ca. 10 grader varmt (eller kallt kanske man ska kalla det).
- Söndag; Regnet börjar förvisso avta men temperaturen är densamma, trädgården ser ut som en leråker och en gammal partyhatt ligger och flyter runt i en vattenpöl.
- Måndag efter midsommar; Lagom tills alla börjar jobba igen blir det mellan 25-30 grader varmt och strålande solsken.



MVH // Hazelhill's alldeles egen väderguru; Dansar Med Vadarbyxor.

Bilder från: www.lekmer.se (paraply), www.smhi.se (regnmoln) , www.funkybaby.se (stövlar), www.idefixteko.se (sydväst) samt www.hiline.se (vadarbyxor).

Blivande racer-drottning?

Hemkommen från 30-årskalas på Sundsta Säteri för en liten stund sen... Är ganska trött i ögat, sänggång vid halvfyra-snåret i natt och sen upp vid åttadraget i morse, var lite rastlös! Har glidit runt och haft det gött mest hela dagen idag, klappat lite hundar, ätit lite frukost...
Dagen igår började med biltävling/folkrace kl. 14 för alla festdeltagare, sen middag och efter det röj fram till på småtimmarna. Inte konstigt att man är lite spak idag! :) Lätt det roligaste jag gjort på länge. God mat och dryck, bilrace, ett suveränt värdpar och en mängd trevliga, goa och glada människor. En svårslagen kombination!

Lite pics;

Kära H på startplattan ( längst till höger) inför sitt första heat, ett heat som slutade med snurr i första kurvan och en andraplats i slutändan... Lite överladdning kanske? :)

H lyckades få punka på ena framdäcket i sitt sista kvalheat, harvade runt i drygt ett varv med punka innan däcket till slut flög av i sista kurvan! Kom i mål på andra plats ändå, starkt jobbat! Trägen vinner...

Miss Hazel in action i Svarta Faran på banan. Lugnt och städat. :) Var helskakig, nervig och kissnödig inför första heatet men det var inte alls som jag tänkt mig utan bara enormt kul. Hade dock stora svårigheter att se ut genom vindrutan i början eftersom det var lite uppförslut och för att man var stumt fastspänd och hade världens största ratt i nävarna!

Ser ganska skeptisk ut... Hur ska detta gå!? I mitt första kvalheat var jag lagom smart och försökte dra iväg på trean i starten, var 100 % säker på att ettan var i, men icke! Kanske inte ett av mina ljusaste ögonblick, typ IQ fiskpinne... :) Smällar man får ta, fast ganska pinsamt, stå där och försöka "hosta" bilen framåt...

Försökte vara lite seriös och ta en fin parbild... Verkligen lyckat försök, ser ut som jag har en galning bredvid mig! :)

Var tvungen att föreviga vår nattliga boning i natt när vi kom hem och skulle sova vid halvfyra-tiden. Eget älghorn och allt!

En bra helg! :) Är mycket tacksam mot M, U och alla andra inblandade!

Nu ska det bli otroligt skönt att sova i sin egen säng...

Tack för mig hej!

// A


Bokmal

Hade nu tänkt komma ikapp med mitt läsande eftersom det blir alldeles för lite av det under resten av året då man sitter med snoken i böcker av typen Svensk Universitetsgrammatik eller Becoming visible - women in European history. Gjorde därför slag i saken för några dagar sen och beställde ett gäng pocket från www.adlibris.com. Pocket är bra, billiga och lätta att ta med, gör inte så mycket om de blir kantstötta...
Följande litterära verk slog jag till på;
 
 Vi som aldrig sa hora av Ronnie Sandahl
Dagens muffin av Johan Wistrand ( Ok, kanske inte en skönlitterär bok men muffins är gott!) :)
Brunstkalendern av Emma Hamberg ( Spännande titel!)
Svampkungens son av Marie Hermansson
Är det någon där? av Marian Keyes ( Marian, min favorit.)
Mig äger ingen av Åsa Linderborg

Nä, dags att fatta snabeldraken och få bukt med allt hund- och katthår!

Frid!

// A


Lots of pretty patterns

Håller ju på och grejar i ett rum här hemma som ska bli nåt slags kontor. Just nu blir väggarna vita men jag har starka funderingar på en fondvägg ( som säkert är väldigt otrendigt vid det här laget... ) för att få till en mumsigare atmosfär i rummet.
Hittade lite tapeter från www.durosweden.se och www.borastapeter.se  som tilltalar mig;



Jaja, återstår att se vad det blir... Kanske inget alls utan bara vitt.

// A

Fredag den trettonde

Ännu en fredag, och inte vilken fredag som helst utan fredag den trettonde, scary. Får se hur många ben etc. som är brutna vid dagens slut.  Äntligen lite sol ute också och förhoppningsvis inte så mycket regn. Blir en soft dag idag, ska glida runt och kika på födelsedagspresent i Hfs och Hyttan till 30-åringen vi ska fira i morgon. Har en ganska klar bild av vad det blir så förmodligen behöver jag inte anstränga hjärnan alltför mycket. Borde nog åka med lite saker till återvinningen också, men så har jag tänkt i några veckor nu så vi får se!

Var till Karlskoga en blixtvisit igår för att kika efter lämpligt klädesplagg till galejet i morgon. Försökte ju när vi var till Karlstad i måndags men det var inte helt lätt när man hade en suckande och pustande sambo i hasorna eller väntandes på en bänk utanför. Fann inte mindre än ett par skor och två klänningar igår, så nu är det beslutsångest av högsta grad om vilken jag ska bära i möra. Svåra grejer det där med klädsel!

Nu ska jag slänga på lite färg på väggarna i det blivande contoiret!

Ha're!

// A

Finurligt


Dörrmatta för oss som drabbats av på tok för tidig demens. Skulle dock vilja lägga till kaffebryggaren, den är ett ständigt bekymmer i vår lilla familj... Av eller på?


Hjälp för en stressad själ?

Allt från
Stockhome.

// A

Början på ett beroende av kollage?



Barbapapa, den gamle greken, han är väl för go!

// A

Lagerhaus



Min kära sambo kommer bli galen, ÄNNU en prylaffär! :)

// A

Yo!

Ikväll spelar Sverige mot Grekland i fotbolls-EM, men det är det väl knappast någon som missat? Visar matchen på storbilds-TV nere på Stallet på Gästis i Hyttan ikväll... Fick frågan nyss om vi skulle dra dit, har dock inte bestämt nåt än. 

Var till Hfs och lämnade blod under eftermiddagen. Måste erkänna att jag var lite skeptisk först eftersom jag mådde lite kasst efter sista gången. Typ hjärtflimmer, svimningsattacker och respirator... Eller nä, kanske inte riktigt så illa, men en smula svag i knäna och så i alla fall. Idag gick det dock finemang, drog i mig inte mindre än tre festisar när jag låg där och blev åderlåten och så låg jag still jääättelänge efteråt, brukar studsa upp och knalla därifrån fort som fan annars... Får nog köra dagens taktik nästa gång också. Just det, fick ju en T-skjorta av damen som satte nålen i armen på mig också eftersom hon råkade skvätta ner mitt linne med blod ( mitt eget blod, som tur var!). Lucky me, hehe. En bra dag på blodbussen helt enkelt! :)

För övrigt så blåser det storm här i Höjda ( och säkert på många andra platser också...). Hängde tvätt ute i eftermiddags och befarade att jag skulle få åka till Loka och hämta den. Allt har dock gått väl. Skönt, verkar lite drygt att leta efter sin tvätt i Loka... Kan ju bli riktigt tokigt, trosor i flaggstången, en behå i rabatten o.s.v.

Näe, detta måste ha blivit det mest oinspirerade inlägget på länge! Bara en massa bla, bla, bla... Bäst jag ger mig. Ska bänka mig framför TV:n och kika på Vänner istället.


Mina kompisar.

Hoj!

// A

PS. Blev visst lite pizza och folkbira hemma istället för en tur te Hyttan... DS.

The Tour 2008

Fortsätter vår lilla tour i naturreservaten som ligger nära. I morse bar det av till Kindla Naturreservat norr om Hällefors. Var där och skulle spankulera för några veckor sen men då blev vi stoppade av träd som låg över vägen (hade ju tyvärr inte med motorsågen i bilen den gången :)). Idag var dock kusten klar och vi tog oss ända in. Med oss på turen var L & L och deras lilla galning till hund, James ( eller Janne, eller Jimmy, eller Fjongen... :) Kärt barn har många namn!). Gick en slinga på 5 km med stopp uppe på Kindlahöjden där vi klättrade upp i ett svajande utsiktstorn. Lite småäckligt en dag som den här då det näst intill blåser storm ute!!!

Den lårmördande backen upp till Kindlahöjden.

Uppe i utsiktstornet. Vad är det med vacker utsikt egentligen? Man blir ju helt till sig i trasorna... Tyvärr lite mulet just idag.

James och Gonzo fick snällt vänta i säkerhet nere på marken... Inga flygande hundar här inte!

Grabbarna Grus chillar lite i vindskyddet.

Svängde förbi Bruksträdgården i Hfs på vägen hem så nu ska Tant A plantera blommor.

Tack för mig hej!

// A

Snart är det lördag igen...

Måndag morgon och vad händer idag då? Ska på en trevlig liten introduktion inför jobbet i sommar, borde vara avklarat på en dryg timme, vilket är skönt för sen blir det nog Karlstad och lite shopping. Måste hitta nån trevlig klädtrasa och kanske ett par skor ( och säkert en massa annat onödigt!) inför helgen. På lördag bär det nämligen av på 30-årskalas så då måste man väl försöka se någorlunda anständig ut. Ser fram emot helgen, ska göra något som jag aldrig gjort i hela mitt liv... Spännande! :) Kommer nog bildbevis här på söndag eller måndag...

Har lite funderingar på en "prova på"-vandring med L & L + galningen James under veckan också... Finns ju lite planer på en längre tur framöver... Beror ju lite på väder också, är det så här grishett som det varit de senaste dagarna funkar det inte om man inte vill ha en helt utmattad vovve. Inget bestämt än, men kanske tisdag?

Nähä, måste nog ta och styra upp mig själv så jag kan visa mig ute bland folk! Börjar intro i Hfs vid halv elva.

Hej hej!

// A


Plaskus

F*n vilket gött väder! Har precis kommit hem från stranden, första doppet för året. Mötte upp frisörskan och Gonzos polare Vita vid beachen så med risk för att vara tjatig; ännu mer hundbilder! :)


Vita och hennes boll, den mörka pricken i vattnet bakom är Gonzo som jagar en mås. :)

Två stora bävrar?

" Ta bollen, ta bollen!"

Blir grillat till käk idag också, mumma, sen bär det av till jobbet, börjar 21.00.
Nu kom det besök, eller främmande som man säger här i bygderna. Måste kila!

// A


Gonzo hjärta Vita

Precis vinkat av sista gästen för dagen. Har avnjutit en trevlig liten grillmiddag i goda vänners lag och haft en intressant diskussion. Hann med lite försenat mors dags-firande med fika på förmiddagen också. Var även dum nog att städa hela huset idag, VARMT!

Gonzo har även haft sin tjejpolare Vita här ikväll vilket resulterat i två ganska så trötta vovvar efter intensivt springande efter bollar samt bitande i däck. Vita är dessutom en mycket bestämd liten dam, Gonzan har inte mycket att säga till om där inte! :)


Två fullvuxna men ack så valpiga rottisar in action.

Snyggingar!

Nu ska jag sova!

// A



Jag säger som Gert Fylking: ÄNTLIGEN!

Äntligen så är dagen jag tjatat om i flera veckor här, nu är det lov, lov, lov! Fick godkänt på PM:et vid examinationsseminariet idag, thank God. Hjärtat var dock i halsgropen efter att vi hört första kommentarerna om första PM:et, livet passerade revy och jag såg katastrof och elände framför mig. Vårt PM kändes plötsligt som nåt katten släpat in. Såg på min skrivpartner att hon också började kallsvettas en aning och vi utbytte en ängslig blick. Vårt PM var ju nästa på dagordningen, huva! Kommentarerna gick bra, både bra och dålig kritik men fortfarande svårt att sia om utgången... Klumpen i halsen löstes inte upp förrän vid fikarasten på förmiddagen då vi fick chans att prata med vår examinator. "Ja, det är ju inget VG men klart G" löd domen. Tack och bock, G räcker för oss! Sen var resten av dagen en dans på rosor, eller nåt :). Skönt att vara först ut och få domen direkt, allt blir så mycket mer avslappnat då.
Nu återstår bara att ställa undan kurslitteraturen och sortera bort alla onödiga papper man samlat på sig under terminens gång, kanske sätta in lite "bra att ha"-papper i pärmar också. Har ju köpt en otroligt vacker hålslag idag.

Det första som slog mig efter att vi klarat av dagen var att jag ska börja läsa vanliga, skönlitterära böcker igen. Orken för det finns inte under resten av året eftersom man ständigt har någon slags kurslitteratur hängande som ett ständigt orosmoln över allt annat. Ska bli skönt att slappa. Att jobba är ju inte riktigt som att plugga, när man jobbar gör man ju ett visst antal timmar sen går man hem, pluggandet finns där 24/7. Fast å andra sidan, det är ju självvalt, ska inte klaga. :)

Nä, nu ska jag laga lasagne, ta mig ett glas vin och ha det gött!!!

Wham bam thank you man!

// A


Update

Min lilla efterlysning gav utdelning, tack T! :)

Ja, det var väl bara det!

Hoj!

// A
 

Kvällsdopp

Åkte ner till playan vid Loka Stn igår kväll för ett litet kvällsdopp... Matte hade bestämt sig redan innan att INTE bada men husse hyste stora förhoppningar om att ta sig en liten simtur. Förhoppningarna grusades dock ganska snabbt och kläderna åkte på illa kvickt efter att hussen doppat tårna och konstaterat att det nog inte var så varmt i vattnet ändå... :) Vovven däremot bangar aldrig ett bad i en sjö!

Bad i motljus.

Shake it baby!

Sjöodjuret?

Minsann, vilken idyll.

Ska börja läsa igenom alla PM inför examinationen på torsdag idag... Bara åtta stycken att sätta tänderna i. Gött!

Fridens liljor!

// A

Glad i hågen

Japp, var ju på klassfest igår! Kul att träffa folk man inte sett på år och dag. Började kvällen med förkaka hos M sen blev det färd ner till Herrgårdsparken i en Opel utan tak. Mycket exotiskt! Svullade potatisgratäng och grillat i parken samt minglade... Dansade också, fast det var kanske inte den dansvänligaste musiken, ett coverband från orten. Hade inte skadat med nån liten discodänga till omväxling.... Jaja, som vanligt så är man aldrig helt nöjd. :) Idag är jag helt slut som artist. Kanske inte helt konstigt eftersom veckan varit intensiv...

Blir antagligen en tur till någon lämplig sjö ikväll så vovven får plaska, värmeböljan håller ju liksom i sig. Härligt! Snart kanske man vågar sig i sjön själv!

Nä, nu ska jag ta en tupplur, eller kanske spana in rean på La Redoute och H&M...

// A

RSS 2.0