Que?

Det snöar.

Öh?

På med mössa och hela vinterkitet då, ska ju gå och hämta posten!

// A

En bra dag

Idag har jag haft finbesök ändå från Ume. Det är inte illa en vanlig måndag. Dessutom var mitt besök utstyrd i arbetsklädsel, dvs uniform, var väl ute på något hemligt uppdrag kan jag tro! :) Alltid lika trevligt med besök här ute i skogen och dessutom fick jag imponera med hembakta bullar och korvstroganoff med vardagspiff. Passade även på att fråga en massa om mitt stundande Vasalopp (vad har jag gett mig in på?) eftersom besöket i fråga har åkt detsamma och dessutom klarat av en hel Svensk Klassiker. Det är inte illa. Kanske nåt man ska ge sig in på?

Hm.

Blir en springtur nu!

Hoj!

// A

Plus & minus

Positivt med våren är att man kan ta sin kaffekopp och en god bok (för tillfället En halv gul sol av Chimamanda Ngozi Adichie), släntra ut till söderväggen på kåken, sjunka ner i en fåtölj modell A2 och ömsom läsa, ömsom införskaffa fräknar på näsan.

Negativt med våren är att kattskrällena (speciellt den svarta besten) gladeligen släpar hem diverse små gnagardjur och fåglar som sedan blir dräpta precis framför ytterdörren. Ett beteende som innebär ett ständigt hoppande för människorna i huset, och i värsta fall nedsättande av fot, över diverse mjältar och annat inkråm när man ska försöka ta sig ut med den där boken och koppen för att lapa sol.

Man kan inte få allt här i livet.

// A


Gåshud och ståpäls

Ja, fy fan, kav alldeles blöt i ögena! Sitter och kikar på Frida Öhrn på YouTube. Jösses, den människan kan sjunga! Kanske ska skärpa till mig lite, ska ju på galej i kvällningen, det är storstaden Filipstad och Lullan som kallar. Kan ju inte vara alldeles rödögd då! Ska bli suveränt kul! Har dagen till ära varit in till Karlskoga och köpt brallor för månadens sista slantar så nu är förväntningarna på kvällen skyhöga. :)

I övrigt så somnade jag obehindrat i soffan igår kväll efter fyra dagar som fröken som avslutades med ett långpass på Udden tillsammans med lilla E. Välbehövlig vila. Kan tillägga att det inte tillhör vanligheterna att miss Hazel somnar i soffan annars. Vaknade kvart i ett och bokstavligen kröp in till sängen...

Men, idag är man på topp igen!

Trevlig helg!

// A

Ett måndagsinlägg

Jahaja, helgen är över, går lika snabbt varje gång. Känns inte som att man hunnit med speciellt mycket. Käkat, sovit, promenerat, eldat skräp, varit till stallet, påbörjat skolarbete inför nästa kurs. Öh, okej, det var ju en del som hunnits med. Fast, iofs, hälften av det hör ju till den dagliga rutinen ändå, oavsett om det är helg eller inte.

Ska ta mig en sväng in till Örebro idag och lämna in min färdiga b-uppsats (som jag bara behövde ändra lite formalia i, weeehoo!) och sen hem igen. Eventuellt tar jag mig en sväng förbi Oset och tar en promenad med vovven, kanonställe för promenader och återhämtning, påfyllning av energi.

I övrigt så längtar jag efter paket, och då menar jag inga julklappar! Utan ett paket från Telia med en ny lur. Råkade ju tappa min förra i en snödriva innan påsk och sen var det kalle godnatt för den. Hade ju varit lagom smart att INTE spara alla kontakter på SIM-kortet så nu börjar det mödosamma arbetet med att bygga upp en ny kontaktlista så fort nya luren anlänt. Skriver samma här som jag skrev på facebook; om ni tycker att jag borde ha ert nummer, skicka ett mess eller ett mail eller nå.

Hm.

Lite kaffe kanske?

// ATry this

Detta smakade käften behändigt!
Prova!

// A

Förresten...// A


Angående bullar 1 april

Angående bullen igår så var det inte bara en utan 40 rykande färska kanelbullar. 4 uppätna, 36 i frysen.

Inget annat alltså.

// A


Bulle i ugnen

Går i väntans tider.
Bulle i ugnen.

Blir gött!

// A


RSS 2.0