Åh fåret Shaun, åh fåret Shaun!

Shaun, han är cool, vi brukar börja morgnarna tillsammans med välling och Shaun. Skönt med en lugn stund på morgonen med stora bruttan, äta frukost och bara vara vi två. Lillasyster sover oftast en stund längre . Inte så konstigt med tanke på att hon kör nattpass med ätning, klart man blir trött och behöver sovmorgon då!
 
Helgen gick i en rasande fart som vanligt och snart är den här igen. Första maj och så klämdag och så vanlig helg. Det duggar tätt med ledigheter så här års.
 
I lördags var vi på loppis och sålde. Karlbergsloppisen i Karlskoga är en megaloppis vår och höst. Var där i våras och sålde också, då gick det bättre. Vet inte om det var det fina vädret utanför gympasalen som gjorde det men det gick trögt att sälja, å det vi sålde för det handlade vi upp. Kläder till Viola, nån leksak, en lampa och några dukar. Jaja. På't igen till hösten.
 
Söndagen vigdes åt ogräsrensning ute i Bovik. Det var städdag för Hälleforsortens Ryttarförening. Å vad ska man säga, sätter jag igång med en sekatör så är det kört. Allt klipps ner. Fint blev det också och så blev det smällkörv och styrelsemöte också. Själv njöt jag mest av att få prata klart, inte ha pejl på barn och få äta i fred. 
 
Måndag spenderades i Hällefors vid kyrkans barnverksamhet. KANONVÄDER så det blev fikaoch lek ute efter den obligatoriska sångstunden. Elvis sov i vagnen hela tiden och Viola gjorde sitt bästa för att dynga ner sig, klättra, springa, gräva och gunga. Härligt!
 
Å så igår, 5-månaderskoll med sprutor för Lillan och sen ett besök hos mormor där Fiolan blev kvar när jag och lillkörven drog till Filipstad för att besikta bilen och bränna pengar på Kvantum.
 
Idag blir det grill och brasa på Notudden i Bovik i vanlig ordning på Valborg. Ser dystert ut med vädret, får ladda med dunjacka som vanligt!
 
 

Kommentarer

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0