Själavården

Ja, det var ju den där själavården det tidigare svamlades om... Tack vare ett trevligt litet presentkort så blev det en tur till Loka för att götta sig igår. Startade med god lunch, kaffe och tårta på det och sen flöt man som en kork när man väl äntrade poolerna i badhuset. Helt ensamma i vattensalongen. Utprovning och betygssättning av varenda pool, utepoolen vann stort! Fint väder. Lite bastu och ett seriöst försök att stressa av. Avstressningen lyckades, helt slut som artist när man väl kom hem igår kväll.   

Å nu är det måndag kväll och som vanligt har veckans längsta arbetsdag svischat förbi. Nu är det seriös nedräkning till sommarlovet, vädret har ju till och med bestämt sig för att vara just sommarväder.

Enda bekymmersmolnet på himlen är att åkrarna här hemma gödslades med koskit här i torsdags. Den pikanta (öh?) doften av nötkreatursexkrementer tar liksom lite udden av det där med att ligga ute och lata sig i en solstol. Dessutom är det fasligt sjå att hålla koll på jycken som har en förkärlek till att rulla sig i dynga.

Nä, tack för idag!

/ A


Kommentarer

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0