Lägesstatus

Hoho! Kan upplysa, alla intresserade, om att jag i skrivande stund inmundigar dagens bästa mål. FRUKOST. Mmm. Eller ja, det är ju rätt gott med mat överhuvudtaget så det kanske är kanske lite orättvist att utnämna det till bästa. Men, just i detta nu är det topp 5. Å när väl frukosten är intagen så börjar man fundera på nästa matstund. Idag lutar det åt färskpotatissallad. Har några färdigkokade små gynnare i kylen som passar fint till det.

 
Oj, oj, en matbild. Snart uppätet.

Oj, oj igen! Morgonen blir ännu bättre! Upptäckte just att Ernst är med på Nyhetsmorgon!

I alla fall. Innan det spårar ur. Körde heldag i Örebro igårefter att jag varit hos BM på morgonen. Stora bunkringsdagen inför Daffens ankomst. Känns helt sjukt att köpa blöjor och amningskupor. Första gången i livet kan jag säga. Lite som när man blivit systemmyndig och darrade fram leget i kassan när man kom fram och stammade "E-e-n Bla-bla-ck To-to-wer ta-tack" (på den tiden var det ju betjäning över disk i Hällförs). Fast, det är klart, den här gången behövde jag inget leg. Men jag fick i alla fall ett blöjkort på COOP Forum!


Jättekonstigt. Kanske inte själva innehållet i baljan utan snarare känslan man får av innehållet.

Efter den ca. 10 mil långa vaggningen inne på diverse affärer (i den fotriktigt korrekta skon flip-flop) var det skönt att landa på Fornaboda travbana och spana lite V 86. Dock uteblev storkovan även den här gången. Ännu skönare var det att komma hem sen och kasta sig i sängen, orken är inte riktigt densamma så här två veckor före nedkomst! Observera, inget klag dock, mår oförskämt bra i övrigt!

Idag kommer en fröken H och förärar Höjda med ett besök. Ska fundera ut vad vi ska fika nu. Ni hör! Att äta är gott!

/ A


Kommentarer
Postat av: Grannarna över skogen!

Spänningen stiger! Vad är det för nån som ska skita i de där blöjorna? =)

2012-06-28 @ 19:48:13
Postat av: Hazel

Ja, spänningen är oliiiiidlig! :)

2012-06-28 @ 20:36:37
URL: http://hazelhill.blogg.se/

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0