Glad Pask! Öh, nä, GLAD PÅSK!

För den som varit orolig över att vi helt slutat med frilufsande och korvätning ute i det fria så kan jag meddela att vi håller ställningarna. I lördags blev det en burk Bullens pilsnerkorv på en luffarkamin i skogsbrynet vid flygfältet här i Höjda. Spenderade hela lördagen ute, något annat var inte att tänka på.

Efter tre Bullens slank det ner en köpp kaffi och en skiva, något anemisk (d.v.s. rätt blek...), sockerkaka... Tänk så sjangdåbelt.

Igår var jag på en trevlig tillställning med temat English Evening på Silvergrytan i Hfs. Det spisades bl.a. Yorkshirepudding, Roast Beef och en trevlig dessert vid namn Eton Mess. Historien bakom desserten var att en labrador nån gång satt sig på en picknickkorg och "made a mess"... Öh, ja, nåt sånt! Gött var det i alla fall, speciellt en helt vanlig onsdag, inte så ofta man trycker i sig en trerätters mitt i veckan... De hade till och med lyckats pricka in lite typical English weather, grått och regnigt.

Le Menu!

Nu har även ytterligare en praktikvecka avklarats, time flies. Avslutades med diverse påskande på skolan. Äggkastning, äggbandy, påskkärringstafett. Massa påsk med andra ord. Nu vankas det påsklov, kommer att vigas åt skolarbete och jobb. Ska fila lite mer på ett nytt uppdrag jag fått under praktiken också, ska hålla i några historielektioner de två sista veckorna.

Tema påsk... och recycling och huvudbonad!


Äggkastning med mygel. Var visst några hårdkokta ägg inblandade...

I skrivande stund så kikas det på Vem vet mest och laddas inför stundande nattjobb. Har även satt i mig en aning för mycket påskgodis redan, hur ska man palla resten av helgen. För det ska väl antagligen fortsätta svullas. Urk. Läste någonstans att det äts mer godis under påsk än under jul... Det kostar att ligga på topp.

I morgon står sova och rida på schemat...

GLAD PÅSK!



// A


Kommentarer
Postat av: Lina

GLAD PÅSK!!! Vi får svulla på nån restaurang en annan kväll. ;)

2009-04-10 @ 09:31:44
URL: http://www.jaysblue.blogspot.com

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0