Söndag eftermiddag



Sitter och surfar info om Köpenhamn och Malmö för dit bär det av om 2 veckor. Kommer bo på Hilton i Malmö City i två nätter och ta tåget över till Köpenhamn ena dagen... Ska bli så j*vla gött efter allt jobbande. Åker dit med H samt polarna L&L. Kul, kul! Can't wait! Har än så länge bara hunnit med att kika info om Köpenhamn och det verkar mycket lovande, väldigt mysigt! Lite kontinental feeling, bara glida runt, ha det gött och äta pölser och dricka Carlsberg. :) Mina önskemål om vad jag vill se där är Tivoli, Christiania, Carlsberg-bryggeriet ( man får ju provsmaka! Haha.), Nyhavn, Ströget... Öööh, blev visst en hel del. Får väl se vad som hinns med och vad som faller resten av sällskapet på läppen. Ska kolla vidare vad som är intressant i Malmö, vet i alla fall att Malmöfestivalen går av stapeln den helgen vi är där och det verkade vara en hel del bra artister... Well, well, får bli ett mastodontinlägg här om resan sen.



Har hämtat hem vovven också nu i eftermiddag, har ju varit på kollo hos "farfar" sen i torsdags kväll. Verkar ha haft en ganska så flott helg, mycket skruttande och klappande. Hade tydligen även haft en dejt med en Springer Spaniel-dam vid namn Kajsa igår kväll, charmören... :)


Ehrm, ja, vad säger man?

Är ledig till i morgon natt nu, skönt... Ska göra mest ingenting tills dess. Eller kanske städa lite, stora moln av hundhår attackerar vart man än vänder sig så det kanske är på tiden att ta en liten runda med dustsuckern. I morgon kommer H hem från sin hälsoresa (hmmm...) till Finland. Lagom mör vid det här laget skulle jag tro! :)

Tack för mig hej!

// A


Kommentarer
Postat av: Linda

Ett tips i Köpenhamn, gå till Axelstorg och sätt er med en öl. Det kommer förbi många roliga och konstiga

människor. När vi var över sist kom tex ett demonstrationståg ifrån kristiania och skrek fri hash nuu!! Helt galet!!

2008-08-03 @ 19:37:08
URL: http://gladgooding.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad bra att du kollat lite på vad vi kan göra i Köpenhamn. Jag kollade häromdagen och det låter som våra önskemål är väldigt lika. =) Längtar...

2008-08-03 @ 19:38:36
URL: http://jaysblue.blogspot.com

Tyck till!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0